Sommerhus i Stillinge Strand | Sjælland

Her har du chancen for at booke det perfekte sommerhus i Stillinge Strand. Ferieboligen giver de perfekte rammer for en skøn ferie for hele familien.

Det moderne sommerhus i Stillinge Strand byder på god soveplads til 8 personer, kæmpe have til sjov og leg og kun 250 meter til den børnevenlige badestrand.
Den moderne indretning i nordisk stil omfatter også IHC lysstyring med lysdæmper funktion, nyt 55″ fjernsyn, Sonos musikanlæg, godt wifi.

Så uanset om du er ude eller inde, er der underholdning til hele familien. Vi ses da i Stillinge Strand, Vestsjællands flotteste badestrand.

Book din favoritperiode nu i skønne Stillinge Strand!

Nedenfor kan du booke din ferie. Vælg blot ankomst og afrejsetidspunkt samt udfyld nedenstående formular.
Book nu, så du sikrer dig din favoritperiode.

Den endelige pris afhænger af hvornår du booker, og dit opholds længde. Bemærk: Weekendophold i højsæson (uge 26-32) kan kun bookes mod forudgående skriftlig accept. Kontakt os, hvis du ønsker at booke weekenden 22-23. juli.

Nedenfor ser du eksempler for netto-leje i 1 uge

Sæson

Priseksempel, 1 uges netto-leje

Lav-sæsonCa. DKK  5.175,-   |  €   695,-
Mellem sæsonCa. DKK  8.160,-  |  € 1.095,-
Høj-sæsonCa. DKK 11.735,-  |  € 1.575,-
Sommerhus i Stillinge Strand

Via mail modtager du endelig bekræftelse samt supplerende information omkring betaling. Er dit ophold indenfor de næste 7 uger betales hele lejen med det samme, ellers kun et depositum på 25%.
El betales efter forbrug og afregnes til aktuel dagspris. Vandforbrug indgår i lejen. Der gives ikke rabat på forudbetalt strøm, da det endelige forbrug ligger til grund for slutafregning.
Opholdets varighed skal minimum være 2 overnatninger. Der udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Ankomst på første feriedag er fra kl. 14.00 og afrejse er senest kl. 10:00 med mindre der foreligger anden skriftlig aftale.